Iets te vieren? Een geweldige locatie kan hét verschil maken tussen een feest dat iedereen simpelweg beleeft en een feest waar iedereen jáááren later nog aan terugdenkt. Dat laatste kunnen wij bieden!

Bent u op zoek naar een gelegenheid voor 20 tot en met 750 personen? Op zoek naar een gezellige sfeer, waar iedereen zich direct thuis en op zijn gemak voelt? Of het nu gaat om een feest of partij, een bruiloft, familiedag, groepsuitje of bedrijfsfeest… Wij bieden een unieke, hypermoderne locatie met een zeer gastvrije ontvangst en ongeëvenaarde service!

We beschikken over diverse sfeervolle zalen met allemaal hun eigen karakter. Uw feest kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen en wij denken graag met u mee om er samen een onvergetelijk verblijf van te maken.

Daarbij vergeten we niet dat het UW feest is. Uw wensen staan voorop en dat is waar het voor ons voorop staat. Dus, heeft u speciale wensen of ideeën om uw feest ook echt úw feest te maken? Dan horen wij dat graag!

Dus, kom gerust langs om de sfeer en gastvrijheid te proeven! Een bezichtiging is mogelijk op afspraak, zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Neem daarvoor gerust contact met ons op!